loading.gif
mobile-banner-bg

Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisi

...
06 Ekim 2012 - Cumartesi

Teşkilat Gündemli İlçe Danışma Meclisi

Çatalca Halk Eğitim  Merkezi'nde gerçekleştirdiğimiz Teşkilat Gündemli Danışma meclisimiz yoğun bir katılımla gerçekleşti.

Danışma Meclisi'mize İlçe Başkanımız Selim GÜÇBİLMEZ, 3. Bölge Milletvekillerimiz  Tülay Kaynarca, İlçemizden sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyemiz tİMUÇİN oğuz ,il teşkilat komisyonu,  Belediye Meclis Üyelerimiz, İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız ile Teşkilat Mensuplarımız katıldı.

Danışma Meclisi'miz, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan teşekkülü ile devam etti. Teşkilat Birim Başkanımız Ahmet SOYER'in  Divan Başkanlığı yaptığı toplantıda Divan üyeliklerini ise İlçe Ferhatpaşa mahalle bşk.Ahmet BAŞAR,İlçe Kadın Kolları  Senem KÖSE ve İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Birim Başkanı Kemalettin AYDIN yaptı.

İlçe Başkanımız Selim GÜÇBİLMEZ’in açılış konuşmasıyla başlayan program, İl yönetim kurulu üyesi ilçe koordinatörümüz Av. Timuçin OĞUZ'un konuşmasıyla devam etti. İlçe Başkanımız, İl koordinatörürümüz ve Milletvekiliz Tülay KAYNARCA konuşmasında yaklaşan yerel seçimler ile ilgili çalışmalarımız hakkında bilgi verdiler. 

15 EKİM’DEN İTİBAREN SAHAYA İNMEYE BAŞLAYACAĞIZ

Çatalca  İlçe Teşkilatı’ndan sorumlu AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Timuçin Oğuz,

3. Bölge Seçim İşleri Başkanlığı görevini de yürüttüğünü hatırlatarak sandık koordinatörleri, sandık başkanları ve sandık yönetimleri listeleri hakkında bilgi verdi. AK Parti’nin sandık yönetimleri ile ilgili çalışma takvimi hakkında bilgi veren Oğuz, “15 Ekim’den itibaren sahaya inmeye başlayacağız” mesajını verdi.

ÇATALCA'YI ALACAĞIZ

AK Parti’nin Çatalca'da  oyunu sürekli arttırdığına dikkat çeken ve bu başarı için teşkilata teşekkür eden Kaynarca, yeni hedefin Çatalca  Belediyesi’ni kazanmak olduğunu vurguladı. Kaynarca, “Türkiye’nin ekonomik alanda geldiği iyi noktayı hazmedemeyenler var. Türkiye’yi hizmet anlamında yenemeyeceklerini bilenler var. Türkiye adına artık farklı odakları bir araya getirerek bir şeyler yapmaya çalışanlar var. Böyle bir Türkiye gerçeği varken, Türkiye’de dünyanın umudu olmuş Recep Tayyip Erdoğan varken, biz Recep Tayyip Erdoğan’ın ekibiyken hizmet anlamında başaramayacağımız hiçbir şey yok.

 

Önümüzde bir seçim süreci var. 1 yıl gibi bir zaman dilimi kaldı. Çatalca'nın  her sokağında gördüğüm tablo aynen şöyle. Evet, Çatalcada  çok güzel bir Adalet ve Kalkınma Partisi teşkilatı var. Çatalca , 2009 yılında verdiği kararın pişmanlığını yaşıyor. Biz 2013 seçimlerinde Çatalcayı alacağız.” şeklinde konuştu.

AK Parti Bölgemiz Milletvekili Tülay Kaynarca, hedeflenen başarıya ulaşmak için “Bunun için inanmak, aynı değerleri paylaşmak, aynı hissetmek, özveride bulunmak lazım. Herkes kendisiyle ilgili sorumluluğunu yerine getirecek.” ifadesini kullandı.